Learn , explore and enjoy- Albania towards EU Integration

Një mundësi e shkëlqyer për të rinjtë nga mosha 17- 25 vjeç nga Bashkitë Vlorë, Himarë, Fier, Patos e Roskovec, që dëshirojnë të mësojnë më shumë mbi hapet e integrimit të Shqiperisë në BE, mbi mundësitë që ofron BE për të rinjtë. Shkëmbime eksperiencash, informim dhe agëtim mes të rinjve nga qytete të ndryshme.

Bëhu pjesë e një eksperience të veçantë.

Aplikimet mbyllen më datë 27 Qershor.

AlbaniaUSA