Vazhdojmë të punojmë çdo ditë në të gjithë territorin e Bashkisë Patos, për më shumë investime dhe shërbime në interes të qytetarëve tanë.

Së shpejti banorët e Sheqishtes, Njësisa Administrative Zharrëz do të kenë një rrugë brenda të gjitha standarteve.

#RrugaShënMaria #NjësiaAdmisistrativeZharrëz #BashkiaPatos

AlbaniaUSA