Shteti – Shqipëria
Prefiksi telefonik – +355 (0) 381
Popullsia – 44000 banorë
Zona kohore –  ZKEQ (UTC+1), Në verë OVEQ (UTC+2)

Mjedisi Natyror

3254ha

Kodër

2800ha

Fushë

751.75ha

Pyll

2150ha

Sipërfaqja ujore

Kordinatat

Direktori ne ndertim

Pasuri natyrore

Direktori ne ndertim

Bujqësia (99%)
Turizmi (95%)

Histori

 • Prejardhja e Emrit
 • Arkeologjia
 • Lashtësia
 • Direktori ne ndertim

 • Direktori ne ndertim

 • Direktori ne ndertim

Info të tjera

 • Parqe dhe Liqene
 • Institucione
 • Guida e Qytetit
 • Direktori ne ndertim

 • Direktori ne ndertim

 • Direktori në ndërtim

AlbaniaUSA