“PATOSI FEST”

Në 100 vjetorin e Naftës Shqiptare, ky qytet i ngritur 69 vite më parë mbi një truall mijëravjeçar, do të ketë ditën e tij simbolike, 23 Qershorin.

“Kam kënaqësinë dhe privilegjin e madh të jem së bashku me ju në këtë shesh me dy simbole të veçanta:Sheshi që mban emrin e një personaliteti që drejtoi sektorin e naftës në vitet më të arta;si dhe pema shekullore e Ullirit të cilat të dyja së bashku janë trashëgimia dhe vazhdimësia që gjyshërit na kanë lënë pas dhe ne do t’ua lëmë brezave që do të vijnë”

R.Balilaj

AlbaniaUSA