Sot jemi në fshatrat Frashër dhe Belinë, për pastrimin dhe sistemimin e kanalve kullues në Njësinë Administrative Zharrëz.
Brenda vjeshtës, rrjeti kullues përfundon i plotë!

#RehabilitimiKanaleveKulluese #FrashërdheBelinë #NJAZharrëz
#BashkiaPatos

AlbaniaUSA