SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE NGRITJE NË DETYRË NË KATEGORINË E ULËT DREJTUESE

PËRGJEGJËS I SEKTORIT PYJEVE DHE MJEDISIT

(Kliko Ketu)

Njoftim 

Për fazën e parë

(Kliko Ketu)

AlbaniaUSA