SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJES NË DETYRË

DREJTOR NË DREJTORINË E POLITIKAVE DHE MONITORIMIT TË SHËRBIMEVE

(Kliko Ketu)

Njoftim 

Për fazën e parë

(Kliko Ketu)

AlbaniaUSA