INKURAJOJMË TË GJITHË STUDENTËT, TË MARRIN PJESË NË PANAIRIN E STUDIMEVE NË EVROPË

DG EAC në bashkëpunim me Delegacionin e BE-së🇪🇺 në Tiranë dhe Zyrën Kombëtare Erasmus po organizojnë “Panairin e Studimit në Evropë” në 26 Tetor 2019 në hotelin Hilton Garden Inn, në Tiranë.

Në Panair do të jenë te pranishëm 26 ekspozues (Universitete dhe institucione të larta) nga 19 vende  BE, duke përfshirë Austrinë🇦🇹, Bullgarinë🇧🇬, Kroacinë, Republikën Çeke, Francën, Gjermaninë, Hungarinë, Italinë🇮🇹, Lituaninë, Hollandën, Poloninë, Sllovakinë🇸🇰, Slloveninë🇸🇮, Spanjën🇪🇸, etj. Suedia🇸🇪, Turqia🇹🇷 dhe gjithashtu Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Serbia. Hyrja në panair është falas.

Kjo është një mundësi unike për të takuar Universitetet Evropiane dhe institucionet arsimore të mbledhura në një vend. Pyesni ata drejtëpërdrejtë në lidhje me programet e studimit për nivelet Bachelor, Master dhe PhD. Takohuni me Përfaqësuesit e Bashkimit Evropian për të mësuar më shumë rreth bursave, fondeve dhe Programit Erasmus +. Studentët (shkolla e mesme, universiteti), studiuesit, profesionistët e rinj, përfaqësuesit e universitetit, autoritetet kombëtare, profesionistë/ekspertë të arsimit të lartë dhe aktorë të tjerë (p.sh. prindërit) janë të mirëpritur te vizitojne panairin e Studimit në Evropë për të mësuar më shumë rreth mundësive të studimit në Evropë.

Mos hezitoni !

DG EAC in cooperation with the EU Delegation in Tirana and the National Erasmus plus office are organising the “Study in Europe Fair” on 26th October 2019 at Hilton Garden Inn hotel, in Tirana, Albania

26 exhibitors (Universities and Higher institutions) are expected to be present, representing 19 countries +EU, including Austria, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, France, Germany, Hungary, Italy, Lithuania, Netherlands, Poland, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Turkey and also Albania, North Macedonia and Serbia.

This is a unique opportunity to meet European Universities and educational institutions gathered in one place; to ask them directly about study programmes for Bachelor, Master and PhD levels ; to meet European Union Representatives; to learn more about scholarships, funding and Erasmus+ Program.

Come and visit the Study in Europe fair to learn more about study opportunities in Europe.

Students (high school, university), researchers, young professionals, university representatives, national authorities, higher education professionals/experts and other stakeholders (e.g. parents) are welcome!

Entry to the fair is free of charge.

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA