Njoftim Për Të Pastrehët

Bashkia Patos në bashkëpunim me Qeverinë Shqiptare për “Bonuset e Strehimit” njofton të gjitha familjet e pastreha dhe familjet në nevojë, të paraqiten pranë Sektorit të Strehimit në Bashkinë Patos, për të marrë informacionin e duhur për plotësimin e dokumentacionit si të pastrehë.
Jeni të lutur të na kontaktoni sa më shpejt pasi krijimi i databazës kërkon kohë dhe afati është deri në muajin Maj 2017.
Jemi në mirëpritje të kontaktit me ju.

Njoftim!

Ju njoftojmë se Bashkia Patos ka afishuar pranë Njësisë Administrative Zharrëz listën e banorëve të prekur nga lëkundjet e tokës, banesat e të cilëve janë verifikuar dhe vlerësuar nga Komisioni i ngritur nga Bashkia Patos.
Janë të lutur të gjithë banorët e Njësisë Administrative Zharrëz, të cilët nuk e gjejnë emrin në listën e banesave të dëmtuara, të paraqiten pranë zyrave të Njësisë Administrative dhe të kontaktojnë me Administratorin z.Arben Semanjaku për të filluar menjëherë procedurën.
Lista fillon me numër rendor 1 (një) dhe përfundon me numër 470 (katërqind e shtatëdhjetë).

AlbaniaUSA