Njoftim

Të nderuar qytetarë ju njoftojmë se pranë Bashksë Patos, janë dorëzuar nga ASHK Fier ( Hipoteka), listat e lejeve të legalizimit për personat të cilët janë në proces legalizimi, në qytetin Patos dhe Njësitë Administrative Zharrëz dhe Ruzhdie.

Qytetarë, jeni të lutur për t’u paraqitur pranë Bashkisë Patos, Zyra me Një Ndalesë për t’u interesuar apo tërhequr Lejen e Legalizimit, së bashku  me shkresën përcjellëse që ASHK-ja,  j’u ka adresuar për pagesën  e elementëve me qëllim vazhdimin e procesit të certifikimit.

Bashkëlidhur do të gjeni listën emërore të përsonave të cilëve i’u ka dalë leja e legalizimit

(Kliko Ketu)

AlbaniaUSA