NJOFTIM

TAKIM KONSULTATIV MBI:

“KERKESAT PERFUNDIMTARE TE BUXHETIT  PER VITIN 2022 dhe  PBA 2022-2024”

Shtator 2021

Ju njoftojme se diten e Merkure ne date 15.09.2021 ora 10:00, ne ambjentet e Njesise Administrative Zharrez, do te organizohet degjesa publike me banore te zones edhe grupe interesi, lidhur mbi ” Kerkesat perfundimtare te buxhetit per vitin 2022 dhe PBA 2022-2024″

Pjesemarrja juaj ne kete degjese publike eshte shume e rendesishme.

Jeni te lutur te merrni pjese!

(Kliko Ketu)

AlbaniaUSA