NJOFTIM

TAKIM KONSULTATIV  MBI:

“KERKESAT PERFUNDIMTARE TE BUXHETIT PER VITIN 2022 dhe  PBA 2022-2024”

Shtator 2021

Ju njoftojme se diten e Enjte ne date 16.09.2021 ora 10:00, ne ambjentet e Njesise Administrative Ruzhdie, do te organizohet degjesa publike me banore te zones dhe grupe interesi, lidhur mbi ” Kerkesat perfundimtare te buxhetit per Vitin 2022 dhe PBA 2022-2024″

Pjesemarrja juaj ne kete degjese publike eshte shume e rendesishme.

Jeni te lutur te merrni pjese!

(Kliko Ketu)

 

AlbaniaUSA