NJOFTIM

TAKIM KONSULTATIV MBI:

“KERKESAT PERFUNDIMTARE TE BUXHETIT PER VITIN 2022 dhe PBA 2022-2024″

Shtator 2021

Ju njoftojme se diten e Premte ne date 17.09.2021 ora 10:00. ne ambientet e Salles se Keshillit prane Bashkise Patos, do te organizohet degjesa publike me banore te zones dhe grupe  interesi,  lidhur  mbi  ” Kerkesat perfudimtare te buxhetit per vitin 2022 dhe PBA 2022-2024″

Pjesemarrja juaj ne kete degjese publike eshte shume e rendesishme.

Jeni te lutur te merrni pjese!

(Kliko Ketu)

AlbaniaUSA