Njoftim për shpalljen e listës fituese

Për emrat e kandidatëve të shpallur fitues për fazën e parë të konkurimit për plotsimin e vendit të lirë të punës në Bashkin Patos. (Kliko Ketu)

 

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL

SPECIALIST I KORDINIMIT TË FONDEVE TË HUAJA  

(Kliko Këtu)

AlbaniaUSA