Për emrat e kandidatëve të shpallur fitues për fazën e parë të konkurimit për plotsimin e vendit të lirë të punës në Bashkin Patos.   (Kliko Këtu)

Jurist në Sektorin Juridik

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL (Kliko Këtu)

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA