Njoftim për shpalljen e listës fituese

Për emrat e kandidatëve të shpallur fitues për fazën e parë të konkurimit për plotsimin e vendit të lirë të punës në Bashkin Patos. (Kliko Ketu)

 

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVILË LËVIZJE PARALELE, PËR NGRITJEN NË DETYRË DHE PËR KANDIDATË JASHTË SHËRBIMIT CIVIL

DREJTOR NË DREJTORINË E SHËRBIMIT SOCIAL  (Kliko Këtu)

AlbaniaUSA