NJOFTIM

PER “PROGRAMIN BUXHETOR AFATMESEM 2O21-2O23” DHE “BUXHETIT PER VITIN 2O21”

Ju njoftojme se diten e Merkure, me date 09.12.2019 ora 12:00 ne Njesine Administrative Ruzhdie, do te organizohet seanca degiimore me banore te zones dhe grupe interesi per “Programit Buxhetor Afatmesem 2021-2023” dhe “Projekt Buxhetit 2021”.

Pjesemarrja juaj ne kete degjese publike eshte shume e rendesishme.

Jeni te lulur te merrni pjese.

Faleminderit!

(Kliko Ketu)

AlbaniaUSA