Ju njoftojme se Këshilli Bashkiak ne datë 1 korrik 01.07.2022 ora 11:00 ne ambjentet e NJ.ADM.RUZHDIE do te zhvillohet degjesa publike per “lidhjen e kontrates se qirase ndermjet Bashkise Patos dhe operatiorit sistemit te transmetimit (O.S.T sh.a)

 

Per te lexuar dokumentin    (kliko këtu)

AlbaniaUSA