Të nderuar qytetarë!

Ju njoftojmë se ditën e premte dt.27.09.2019,ora 09.00 në sallën e mbledhjeve pranë Bashkisë Patos do të zhvillohet
mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rënd dite:

1-Miratimi i grafikut për datat e zhvillimit të zgjedhjeve për kryesitë dhe kryetarët e fshatrave në Bashkinë dhe njësitë Administrative Patos.

2-Miratimi i raportit të monitorimit të zbatimit të buxhetit për 4 mujorin e dytë 2019.

3- Marrja e vendimit për mos dhënien e vendimit për antare këshilli të znj.Juela Bregu e cila kakërkuar dorëheqje të parevokueshme.

4- Të ndryshme.

Ju rikujtojmë se mbledhjet e këshillit janë të hapura dhe Ju inkurajojmë të merrni pjesë!

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA