Të nderuar qytetarë!

Ju njoftojmë se ditën e enjte dt.15.08.2019, ora 10:00 në sallën e Këshillit Bashkiak do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rënd dite:

1-Miratimi i projekt-vendimit, propozim për dhënien e ndihmave ekonomike për muajin gusht 2019.

2-Miratimi i ndihmave ekonomike në masën 6% për muajin korrik 2019.

3-Miratimi i projektvendimit për paaftësinë ekonomike për muajn gusht 2019.

4-Zgjedhja e komisioneve të përherëshme të këshillit.

5-Miratimi i projektvendimit për financimin e rrjetit të brëndshëm të ujësjellësit Patos.

6-Të ndryshme.

Ju rikujtojmë që mbledhjet e Këshillit janë të hapura dhe ju inkurajojmë të bëheni pjesë!

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA