NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK

MBI “RREGULLOREN E ORGANIZIMIT DHE FUNKSIONIMIT TE KOMISIONIT TE APELIMIT TATIMOR” NE BASHKINË PATOS

Ju njoftojmë se diten e martë, me datë 18.05.2021 ora 11:00 ne ambientet e Pallatit te Kulturës Patos, do të organizohet seanca dëgjimore me perfaqesues te subjekteve, banorë të zonës dhe grupe interesi mbi “Rregulloren e organizimit dhe funksionimit të komisionit të apelimit tatimor” pranë Bashkisë Patos. Pjesëmarrja juaj ne kete degjese publike është shumë e rëndësishme.

Jeni të lutur të merni pjesë.
Faleminderit!

(Kliko Këtu)

RREGULLORE E ORGANIZIMIT DHE FUNKSIONIMIT TË KOMISIONIT TË APELIMIT TATIMOR BASHKIA PATOS

(Kliko Këtu)

AlbaniaUSA