NJOFTIM

PER HARTIMIN E ” PAKETA FISKALE ”
“PROGRAMIN BUXHETOR AFATMESEM 2021-2023” DHE “BUXHETIT PER VITIN 2021”

Ju njoftojme se diten e Premte, me date 16.10.2020 ora 12:00 ne Njesine Administrative Ruzhdie do te organizohet seanca degjimore me banore te zones dhe grupe interesi per prezantimin e “Projektit te Paketes Fiskale”, “Programit Buxhetor Afatmesem 2021-2023” dhe “Projekt Buxhetit 2021”.

Pjesesmarrja juaj ne kete degjiese publike eshte shume e rendesishme.

Jeni te lutur te menni pjese.

Faleminderit!

(Kliko Ketu)

AlbaniaUSA