NJOFTIM

PER HARTIMIN E “PAKETA FISKALE”

“PROGRAMIN BUXHETOR AFATMESEM 2021-2023” DHE “BUXHETIT PER VITIN 2021”

Ju njoftojme se diten e Enjte, me date 10.12.2019,ora 12:00 ne sallen e konferencave te
Pallatit te Kultures Patos, do te organizohet seanca degjimore me banore te zones dhe grupe interesi
per prezantimin e “Paketes Fiskale”, “Programit Buxhetor Afatmesem 2021-2023″ dhe ” Projekt Buxhetit 2021″.

Pjesemarrja juaj ne kete degjese publike eshte shume e rendesishme.

Jeni te lutur te merrni pjese.

Faleminderit!

(Kliko Ketu)

AlbaniaUSA