NJOFTIM

      Njoftohen antarët e këshillit të bashkisë se ditën e premte  në datën 26.11.2021 në orën 12.00 do të zhvillohet mbledhja e këshillit të bashkisë me rendin e ditës si më poshtë:

  1.  Miratimi i rendit të ditës së mbledhjes.

  2. Miratimi i proces-verbalit të mbledhjes së këshillit të datës 4.11.2021.

  1. Miratimi i dhënies së mandatit të këshilltarit z.Dorian Çapo.

  1. Miratimi i ndihmave ekonomike në masën 6% për periudhën 1-31 tetor 2021.

  2. Miratimi i pr/vendimit ,mbi strukturën dhe nivelin e taksave dhe tarifave vendore të vitit 2022.

  3. Miratimi i pr/vendiit për përjashtimin nga taksat vendore për tokën bujqësore për shkak të djegjes së ullishteve nga zjarri në fshatin Zharrëz dhe Sheqishte.

PROJEKT VENDIM NR.1 

(Kliko Ketu)  

(Kliko Ketu)

PROJEKT VENDIM NR.2

(Kliko Ketu)

(Kliko Ketu)

PROJEKT VENDIM NR.3

(Kliko Ketu)

(Kliko Ketu)

PROJEKT VENDIM NR.4

(Kliko Ketu)

AlbaniaUSA