NJOFTIM!

Të nderuar qytetarë!

Ju informojmë se më datë 29.10.2019 ora 09:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit Bashkiak, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak, me këtë rend dite:

1-Informacion për zhvillimin e zgjedhjeve të Kryesive dhe Kryetarëve në fshatrat e Bashkisë Patos.

2-Miratimi i projekt-vendimit për dhënien e ndihmës ekonomike në masën 6% për periudhën 1-30 shtator 2019.

3- Të ndryshme.

Ju rikujtojmë se mbledhjet e këshillit janë të hapura dhe Ju inkurajojmë të merrni pjesë!

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA