NJOFTIM

Të nderuar qytetarë!

Ju njoftojmë se Ditën e Premte datë 13.12.2019 ora 10:00 në sallën e mbledhjeve pranë bashkisë do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rënd dite:

1-Miratimi  listës së personave që përfitojnë ndihmë ekonomike në masën 6% për periudhën Nëntor, Dhjetor.

2-Informacion për raportin përfundimtar të K.L.SH.-së.

3-Miratimi i rregullores për parandalimin  e konfliktit të interesave në ushtrimin e funksioneve publike.

4-Miratimi i bursave për shkollat e mesme profesionale.

5-Miratimi i projekt-vendimit për përdoruesit faktik të tokës në fshatin Belinë.

6-Miratimi i Planit të Integritetit, Bashkia Patos.

 7- Miratimi i numrit të përgjithshëm të punonjësve dhe niveli i pagave në Bashkinë Patos për vitin 2020.

8-Miratimi i buxhetit për Bashkinë Patos për vitin 2020.

9-Të ndryshme.

Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe ju inkurajojmë të merrni pjesë!

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA