NJOFTIM.

Me anë të këtij njoftimi,ju lutemi të gjitha nënave të fëmijëve të listuar, të
paraqiteni pranë Bankës Kombëtare Tregtare Fier (tek Ish Universiteti Kristal) edhe te Posta Dega Patos, për
të tërhequr shpërblimin e lindjes të fëmijëve tuaj me këto dokumenta:
1. Kartën tuaj të identitetit ( e vlefshme).
2. Certifikatën familjare ( të tre muajve të fundit).
3. Certifikatën personale të fëmijës (të tre muajve të fundit), nëse nuk keni
dokument tjetër të fëmijës.

Afati përfundimtar është deri në datën 30.11.2020,dhe pas këtij afati i gjithë fondi i
mbetur do të kthehet në burim.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj!

Lista me emrat (BKT) (Kliko Këtu)

Lista me emrat (POSTA Patos) (Kliko Këtu)

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA