Të nderuar qytetarë!

Bazuar në VKM Nr.666, datë 10.10.2019 për “Kuotat financiare të ushqimit në mensa e konvikte dhe përcaktimin e kritereve për përfitimin e bursave e të pagesave për nxënësit e arsimit parauniversitar në institucionet arsimore publike”, kanë filluar aplikimet për #bursë për nxënësit e vitit të parë të shkollave të mesme profesionale.

Afati përfundimtar për plotësimin e dokumentave është data 13.12.2019.

Aplikimi bëhet pranë Drejtorisë së Arsimit në Pallatin e Kulturës.

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA