NJOFTIM

 

Njoftohen antarët e këshillit të bashkisë se ditën e premte në datën 18.12.2020 në orën 10.00 do të zhvillohet mbledhja e këshillit me rëndin e ditës si më poshtë:

  1. Miratimi i ndihmave ekonomike në masën 6 % për periudhën 1-30 nëntor 2020.
  2. Miratimi i bursave për shkollat e mesme për vitin shkollor 2020-2021.
  3. Miratimi i numurit të përgjithshëm dhe niveli i pagave të punonjësve të Bashkisë, institucioneve vartëse dhe njësive Administrative të Bashkisë patos për vitin 2021.
  4. Miratimi i buxhetit të Bashkisë për vitin 2021.
  5. Të ndryshme.

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA