💻K🔎nsultimi elektronik I #ProjektBuxhetitAfatmesem 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣➡️2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣
▶️Bashkia Patos, ju fton të bëheni pjesëmarrës në vendimmarrje !
▶️Platforma Interaktive e Projektbuxhetit 2021-2023 ju mundëson të kuptoni se sa do shpenzojmë ne 3️⃣ vitet e ardhshme dhe për çfarë më konkretisht.
Ky mekanizëm ofrohet në kuadër të përpjekjeve për të qenë më #transparent dhe #gjithëpërfshirës#vendimmarrje.
▶️Ju inkurajojmë na dergoni komente sygjerime ne adresen: info@bashkiapatos.gov.al, deri ne daten 30 Nëntor 2020❗
✅Ky pyetësor përpunon përgjigjet tuaja në lidhje me shpërndarjen e fondeve dhe prioritetet për shpenzim. Perfshirja, mendimi dhe komentet tuaja mund të sjellin ndryshimin! #Angazhohu❗

(Kliko Këtu)

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA