Keshilli Bashkiak sot dt:12.08.2021 ora 10:00 ka organizuar  degjesen publike lidhur mbi  fazen e dyte te PBA-se 2022-2024, per qytetin e Patosit

Është realizuar sot në ambientet e sallës së Këshillit Bashkiak , dëgjesa publike,  lidhur mbi kthimin e përgjigjes nga Ekzekutivi, Këshillit të Bashkisë, për prioritetet përfundimtare të Buxhetit Afatmesëm 2022-2024.

Në këtë takim konsultativ ishin të pranishëm: Sekretar i Këshillit Bashkiak z.Balil Balili, Kryetarë të fshatrave , banorë të zonës dhe  përfaqësues të grupeve të interesit për qytetin dhe fshatrat përreth tij.

z.Balil Balili në cilësinë e Sekretarit të Këshillit Bashkiak , i’u komunikoi të pranishmëve vlerësimin nga ana a Ekzekutivit të raportit për fazën e  parë  të Buxhetit Afatmesëm si dhe  PBA-në përfundimtare për vitet 2022-2024

(Foto)

AlbaniaUSA