KALENDARI I TAKIMEVE KONSULTATIVE MBI :

“Prezantimi i Dokumentit Perfundimtar te PBA-se 2022-2024”

dhe “Buxheti i Vitit 2022”

Nentor 2021

(Kliko Ketu)

AlbaniaUSA