NJOFTIM

 

        Dtën e Premte dt.26.06.2020 në orën 10.00 në ambjentet e Bashkisë Patos në sallën Këshillit do të zhvillohet mbledhja e këshillit bashkiak me rend dite si më poshtë:

1-Miratimi i rregullores, paraqitja dhe shqyrtimi i ankesave, vërejtjeve, kërkesave, peticioneve dhe inisiativave qytetare.

2-Miratimi i ndihmave ekonomike në masën 6% për periudhën 1-31 maj 2020.

3-Disa ndryshime  në vendimin nr.83 dt.13.12.2019 “Për miratimin e numrit të punonjësve dhe nivelit të pagave të bashkisë institucioneve në vartësi dhe njësive administrative për vitin 2020.

4-Miratimi i listës së objekteve për shpronësim për realizimin e projektit “Sistemim i hapësirave publike dhe parkim, lagja “E Re”, blloku pas ish bashkisë.

5-Ndryshimi funksionit të objektit në pronësi të bashkisë “Ish Qëndra e Kualifikimit”, në fond banese.

6-Të ndryshme.

mbledhja e keshillit (Kliko Këtu)

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA