NJOFTIM❗️

Ditën e Mërkurë, dt. 25.11.2020 në orën 10:00, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak Patos. Për shkak të situatës së pandemisë mbledhja do të zhvillohet on lin.Logon. Rendi i ditës do të jetë si më poshtë:

1-Miratimi i ndihmave ekonomike në masën 6% për periudhën 1-31 tetor 2020.

2-Miratimi i rregullores “Për ngritjen, funksionimin dhe ndërveprimin e strukturave Komunitare në Bashki”.

3-Miratimi i pr/vendimit për dhënie tituj nderi me rastin e festave të 28 dhe 29 nëntorit.

4-Miratimi i paketës fiskale për vitin 2021.

5-Të ndryshme.

#KëshilliBashkiakPatos
#BashkiaPatos

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA