Dëgjesë publike në Patos    

Në ambientet e Pallatit të Kulturës, e premtja e 17 shtatorit,  mblodhi përsëri  në një takim konnsultativ  Kryetarët e fshatrave që ndodhen në tërritorin e Bashkisë Patos, banorë  dhe përfaqësuae të organizatave jo qeveritare , lidhur mbi marrjen e kërkesave përfundimtare për hartimin e buxhetit për vitin 2022 dhe PBA-së 2022-2024. Pas përfundimit të të gjitha fazave të hartimit të buxhetit parashikuar në kalendarin vjeror Bashkia Patos do të dalë me dokumentin e saj final, për t’u kaluar më pas  për miratim nga Këshilli Bashkiak.

 

AlbaniaUSA