NJOFTIM  !

Të nderuar qytetarë!

Ju bëjmë me dije se ka nisur procesi i afishimit publik i parcelës nr.87 zona kadastrale 2329, fshati #Kuqar.

Të gjithë qytetarët që kanë pronën në këtë parcelë dhe kanë pasur probleme gjatë procesit të azhornimit, të paraqiten në Bashkinë Patos, sporteli #Bujqësia brenda afatit 45 ditor për të bërë riazhornimin nga vet specialistët e ASHK-së.

kliko ketu

kliko ketu

AlbaniaUSA