NJOFTIM I ZYRËS SË GJENDJES CIVILE❗️

Njoftohen të gjithë qytetarët se puna në Sportelet e Gjendjes Civile Patos do të vazhdojë nga ora 08:30 deri në orën 12:00 vetëm për mbajtjen e Akt-Lindjes dhe Akt-Vdekjes (jo certifikata).

Kujdes❗️
Të gjithë qytetarët që paraqiten pranë sportelit duhet të jenë të pajisur me mjetet mbrojtëse (doreza🧤dhe maska😷) dhe të respektojnë distancën, sipas urdhërit të Ministrisë së Shëndetësisë, në të kundërt nuk do të marrin shërbim.

Faleminderit!

Gjendja Civile Patos

AlbaniaUSA