Të nderuar bashkëqytetarë 

🇦🇱Bashkia Patos vazhdon të ofrojë “ShërbiminNëShtëpi🏡 për të moshuarit e vetmuar🙌

Kryebashkiakja Balilaj në komunikim📑 me drejtuesit e grupeve që ofrojnë shërbim sipas zonave, ka kërkuar për çdo rast që është evidentuar nga Bashkia apo është referuar në të gjitha adresat që Bashkia Patos ka vënë në dispozicion, të trajtohet me përgjegjësi të veçantë.

Skema e shpërndarjes së grupeve arrin të sigurojë mbulim të të gjithë territorit.
Paralelisht me grupet e terrenit, një grup tjetër merret me sistemin e referimit, marrjen e kërkesave, përcjelljen për trajtim dhe raportimin.

“Kjo situatë kërkon përkushtim maksimal dhe përgjegjësi të veçantë, pasi të moshuarit e vetmuar janë një nga kategoritë më të rrezikuara. Pensionin, medikamentet e shportat ushqimore janë shërbimet kryesore që po ofrojmë.E ky është një proces tejet dinamik”- ka theksuar Kryebashkiakja Balilaj në komunikimin e saj me grupet e terrenit.

#ShërbimiNëShtëpi🏡
#JuNukDoTëJeniAsnjëherëVetëm
#BashkëDoIaDalim🙏
#BASHKIAPATOS🇦🇱

AlbaniaUSA