NJOFTIM 

Për të gjithë bashkëqytetarët tanë
jashtë kufijve, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, është duke punuar për të mundësuar rikthimin e tyre.

Për të gjithë qytetarët që kanë nevojë për ndihmë 🆘 apo informacionℹ️, telefononi në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat.

#Përfaqësia ☎️ #Emergjence
📍ABU-DHABI 📞 +971 58 570 5112
📍ANKARA 📞+905495611985
📍ATHINË 📞+30 694165 8183
📍BEOGRAD 📞00 381 63 30 95 98
📍BERLIN 📞0049 1798215905 / 0049 174 8619587
📍BERNË 📞+41774099729
📍BRATISLAVË 📞00421 904 801 391/ 00421 944 223 941
📍BRAZIL 📞55 61 99114 6568
📍BUDAPEST 📞+36 30 201 3676
📍BUKURESHT 📞+40784932223
📍HAGË 📞0031616275159
📍IZRAEL 📞 00972 (0) 54 904 2813
📍KAJRO 📞 201060300388
📍KATAR 📞+97470277222
📍KANBERA 📞+ 61 450 977 145
📍KOPENHAGEN 📞+4591636640
📍KUVAJT 📞96594048219
📍LONDËR 📞+44 (0) 75 18662630
📍MADRID 📞+34 606 376 830
📍MOSKË 📞+7 929 968 05 38
📍OTAVË 📞+1 613 864 7575
📍PARIS 📞+33 1 47 23 31 51
📍PEKIN 📞+86 13810476221
📍PODGORICË 📞38267288757
📍PRAGË 📞+420 775 041 553
📍PRISHTINË 📞00383 45 618 618
📍RIAD 📞+966501905586 /966532405751
📍ROMË 📞+39 3420498192
📍SHKUP 📞 38975376896
📍SLLOVENI 📞38631240760
📍SOFJE 📞+359 89 4311493
📍STOKOLM 📞+46 73 57 42 350
📍TOKIO 📞03-3543-6861
📍VARSHAVË 📞 +48 501194910
📍VATIKAN 📞+39 06 39721599
📍VJENË 📞+00436767886324
📍WASHINGTON 📞+1 347 241 4434/ +1 202 758 9526
📍ZAGREB 📞00385 91 53 07 477
📍KONSULLATA BARI 📞+39 080 2055842
📍KONSULLATA JANINË 📞0030-6947072353
📍KONSULLATA MILANO 📞+39 3497834666
📍KONSULLATA MYNIH 📞+4915237913997
📍KONSULLATA SELANIK 📞0030 6983661224
📍KONSULLATA STAMBOLL 📞00905396566219
📍MISIONI BE BRUKSEL 📞0032485401237
📍MISIONI GJENEVË 📞+41 79 151 85 04/+4122 7311143
📍MISIONI NATO 📞+32 2 707 2782
📍MISIONI OKB NJU JORK 📞+1 347 241 4434/ +1 202 758 9526
📍MISIONI OSBE-VJENË 📞+43 1 328 8710
📍MISIONI STRASBURG 📞+33 3 88 36 02 06
📍MISIONI UNESCO 📞+33 (0) 1 45 68 32 44 +33 (0) 6 15 63 09 67

#BashkëDoTjaDalim🇦🇱

AlbaniaUSA