Sot jemi në shkollën e Drenies ku po ndërhyet për mirëmbajtjen e këtij objekti shkollor.

Punimet që po kryhen janë: mirëmbajtje të mureve me suvatime e stukime, lyerje të brezave me bojë vaji dhe hidroplastiko, riparim i dyerve dhe dritareve.

AlbaniaUSA