Në ambientet e Pallatit të Kulturës Patos u organizua Dëgjesa Publike me banorë të qytetit, Njësive Administrative Zharrëz e Ruzhdie, grupe interesi, përfaqësues të Shoqërisë Civile, të Organizatave Joqeveritare si dhe përfaqësues të biznesit që ushtrojnë aktivitetin e tyre në të gjithë territorin e Bashkisë Patos, për “Paketën Fiskale 2020”.
Pjesëmarrja e qytetarëve në takime të tilla, gjithmonë e nevojshme!

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

AlbaniaUSA