Eskavator financuar nga Qeveria Shqiptare

Dhurimi i ketij eskavatori nga Qeveria Shqiptare Bashkise Patos eshte nje mbeshtetje per bujqesine ne kete bashki. Bashkia me kete mjet dhe skrepin e blere me te ardhurat e veta do te mund te realizoje nderhyrjen e plote ne sistemin e kanaleve kulluese dhe vaditese ne te gjithe zonen. Nuk jane shume por ajo qe do te realizojme ne mirembajtjen e infrastruktures bujqesore por dhe me gjere, gjate vitit 2017 dhe ne vazhdim jane shume.Nuk trasheguam asnje mjet nga dy ish komunat te cilat ju bashkuan Bashkise Patos por trasheguam vetem nje infrastrukture bujqesore qe nuk nderyhej prej me shume se 25 vjet. Jemi ne rrugen e duhur.

AlbaniaUSA