ANISA PETANI

ANISA PETANI

Anëtare

Partia Socialiste

ARTAN VELÇANI

ARTAN VELÇANI

Anëtar

Partia Socialiste

KASTRIOT BEHARAJ

KASTRIOT BEHARAJ

Anëtar

Partia Socialiste

BLERINA PASHO

BLERINA PASHO

Anëtare

Partia Socialiste

ERVIN MYFTARAJ

ERVIN MYFTARAJ

Anëtar

Partia Socialiste

KLARIDA SEMANJQAKU

KLARIDA SEMANJQAKU

Anëtare

Partia Socialiste

SHYQËRI REXHEPI

SHYQËRI REXHEPI

Anëtar

Partia Socialiste

ALBIONA LAMAJ

ALBIONA LAMAJ

Anëtare

Partia Socialiste

EDIJE GREMBI

EDIJE GREMBI

Anëtare

Partia Levizja Socialiste per Integrim

ERVIN RRAPAJ

ERVIN RRAPAJ

Anëtar

Partia Levizja Socialiste per Integrim

ADRIAN MYFTARAJ

ADRIAN MYFTARAJ

Anëtar

Partia Levizja Socialiste per Integrim

LEONARD GROPA

LEONARD GROPA

Anëtar

Partia Levizja Socialiste per Integrim

INA RUZHDIJA

INA RUZHDIJA

Anëtare

Partia Levizja Socialiste per Integrim

PRANVERA RIZAJ

PRANVERA RIZAJ

Anëtare

Partia Demokratike

EDUART FASLLIAJ

EDUART FASLLIAJ

Anëtar

Partia Demokratike

SHEAZAIR SINANAJ

SHEAZAIR SINANAJ

Anëtar

Partia Demokratike

ARSHIM SULA

ARSHIM SULA

Anëtar

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet

VJOLLCA HAMITI

VJOLLCA HAMITI

Anëtare

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet

ROBERT KARARAJ

ROBERT KARARAJ

Anëtar

Partia Republikane

ASTRIT HOXHAJ

ASTRIT HOXHAJ

Anëtar

Partia Fryma e Re Demokratike

OLTI DUDA

OLTI DUDA

Anëtar

Partia G99

AlbaniaUSA