Lajme nga Patosi

MIRATOHET BUXHETI I BASHKISË PATOS 2020 !/Mbledhja e Këshillit Bashkiak Dhjetor 2019.

MIRATOHET BUXHETI I BASHKISË PATOS 2020 ! Në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të muajit Dhjetor dt 13.12.2019, janë miratuar të gjitha pikat e rendit të ditës, ku diskutimet mes ekzekutivit dhe këshillit bashkiak janë përqëndruar më tepër në miratimin e Buxhetit 2020, si kryefjala e mbledhjes. Kryebashkiakja Balilaj ka prezantuar  realizimet, prioritete dhe projektet 2020. […]

Bashkëqeverisja me njerëzit, modeli i përvitshëm i Bashkisë Patos!

Në ambientet e Pallatit të Kulturës Patos u organizua Dëgjesa Publike me banorë të qytetit, Njësive Administrative Zharrëz e Ruzhdie, grupe interesi, përfaqësues të Shoqërisë Civile, të Organizatave Joqeveritare si dhe përfaqësues të biznesit që ushtrojnë aktivitetin e tyre në të gjithë territorin e Bashkisë Patos, për “Paketën Fiskale 2020”. Pjesëmarrja e qytetarëve në takime […]

Qendra “Konsumatori Shqiptar” fuqizon të rinjtë e Bashkisë Patos!

Qendra “Konsumatori Shqiptar” fuqizon të rinjtë e Bashkisë Patos! Qendra “Konsumatori Shqiptar” ka zbatuar me sukses  në Patos projektin “4 our communities” (Për komunitetin tonë), me mbështetjen e programit Zhvillimi dhe Bashkëpunimi i Përshpejtuar i Shoqërise Civile të financuar nga USAID Albania. 25 të rinj të moshës 15 – 18 vjeç u bënë bashkë  për të gjeneruar […]

Mbledhja e Këshillit Bashkiak,27.09.2019.

Është zhvilluar ditën e sotme në sallën e mbledhjeve pranë Bashkisë Patos mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rënd dite: 1-Miratimi i grafikut për datat e zhvillimit të zgjedhjeve për kryesitë dhe kryetarët e fshatrave në Bashkinë dhe njësitë Administrative Patos. 2-Miratimi i raportit të monitorimit të zbatimit të buxhetit për 4 mujorin e dytë 2019. […]

“Projekt Programit Buxhetor Afatmesëm për vitet 2020-2022”

Është zhvilluar në Njësinë Administrative Patos, dëgjesa publike me banorët e qytetit dhe grupet e interesit mbi “Programin Buxhetor Afatmesëm 2020-2022”. Gjatë kësaj dëgjese u dhanë informacione dhe u dëgjua zëri i qytetarëve mbi rishikimin e kërkesave buxhetore për hartimin e “Projekt Programit Buxhetor Afatmesëm për vitet 2020-2022”.

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA