Bashkëqytetarë❣

🔊Ju informojmë mbi masat që Bashkia Patos është duke zbatuar:

🚩Dezinektim periodik i qytetit dhe njësive administratie, kryesisht spitali e qendrat shëndetësore, institucionet publike, lulishtet, bankomatet, dyqanet që ofojnë shërbime, stolat, trotuaret. Ky process realizohet me grupet tona të punës të pajisur me të gjitha masat e nevojshme.
🚩Dezinfektimi periodik me klor i depove të ujësjëllësit
🚩Pezullim i të gjitha linjave të transportit rrugor
🚩Mbyllja e të gjitha tregjeve të territorit të Bashkisë Patos
🚩Janë mbyllur të gjitha baret, restorantet, bilardot, palestrat, qendrat e internetit, dyqanet e konfeksioneve dhe lokalet në territorin e Bashkisë Patos (përjashtim bëjnë vetëm dyqanet e ushqimores, furrat e bukës, farmacitë dhe dyqanet e shërbimit të telekomunikacioneve)
🚩Koordinim në kohë reale me Qendrën Shëndetësore “Thoma Rrudha” dhe Policinë e Shtetit
🚩Kemi vendosur në dispozicion të qytetarëe kontakte të administratës për çdo nevojë që mund të kenë sipas drejtorive
🚩Monitorim i qytetit për të mos lejuar grumbullim njerëzish
🚩Monitorim i qytetarëve që kanë ardhur nga jashtë, kryesisht Italia
🚩Njoftime periodike për vetkarantinim të familjarëve që kanë pasur kontakt me të kthyer nga jashtë dhe vendosja e komunikimeve me strukturat e linjës si polici dhe shëndetësi.
🚩Është anulluar çdo aktivitet sportive, artistik e kulturor.
🚩Informimi i qytetarëve bëhet në kohë reale në kanalet tona të komunikimit.

AlbaniaUSA