‼️‼️‼️ NJOFTIM ‼️‼️‼️

Të nderuar qytetarë !

Në zbatim të të gjitha Urdhërave, Rekomandimeve dhe Masave që duhen marrë, Ju bëjmë me dije se:

BashkiaPatos është angazhuar të ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme higjieno-sanitare për mejdiset publike, por thekson se është e nevojshme që qytetarët të shmangin sa më shumë këto mjedise, grumbullimet e njerëzve, daljet e shpeshta.

Ta menaxhojmë sëbashku këtë situatë, #FrikëJoKujdesPo

Të gjithë qytetarët që kanë nevojë të marrin
#shërbim pranë zyrave të Bashkisë Patos, kemi vendosur në dispozicionin këto numra telefoni:

ℹ️Për informacione të përgjithshme telefononi në numrin:

☎️0693065943 SHKELQIM B.

Për detyrimet tatimore biznesi –☎️ 0693319702 ASTRIT M.

Për detyrimet tatimore familjare ☎️ 0692800790 SILVANA M.

Për taksën e Legalizimit ☎️ 0696291269 ENIRJADA R.

Për shërbimet sociale ☎️ 0697224216 BARIE G.

Për çështjet juridike ☎️ 0692376662 NURKE H.

Për urbanistikën ☎️ 0698402042 JUELA B.

Për dokumentat e Tokave Bujqësore ☎️ 0693353202 SOFIKA G.

Për Transportin dhe Licencat ☎️ 0692373980 VANGJEL N.

Ju lutemi të na mirëkuptoni dhe të bashkëpunoni deri në krijimin e kushteve optimale!

 

AlbaniaUSA