Lajme nga Patosi

SONDAZH PËR PËRCAKTIMIN E PRIORITETEVE TË KOMUNITETIT

Të nderuar Qytetar!   Ky sondazh jep informacion të përmbledhur për mënyrën si janë shpenzuar fondet publike në Bashki gjatë vitit 2022 dhe i jep mundësi komunitetit të sugjeroj dhe rekomandojë funksionet / shërbimet prioritare për të cilat Bashkia duhet të shpenzojë më shumë fonde gjatë vitit të ardhshëm 2023. Informacioni bazohet në të dhënat […]

🔊NJOFTIM❗️ SHPREHJE INTERESI PËR ANËTARËSIM NË KËSHILLIN VENDOR RINOR, PATOS

NJOFTIM “PËR SHPREHJE INTERESI PËR ANËTARËSIM NË KËSHILLIN VENDOR RINOR KVR PATOS” Njoftojmë : Të gjithë përfaqësuesit /anëtarët e organizatave rinore të cilët kanë interes për tu bërë pjesë e Këshillit Vendor Rinor që përmbushin kriteret: Të jetë anëtar i një organizate rinore ose për të rinjtë. Të mos jetë i dënuar. Të ketë përvojë […]

Lexo te gjitha postimet


accessories for men and women by breitling replica.there is the best https://www.valentinoreplica.ru with top quality.cheap https://www.wellreplicas.to/ delivers the heart and soul of the discovery.https://paneraireplica.ru became a market share of one of the famous brand watches.these soccer jerseys are not only perfectly authentic.who makes the best www.vapesstores.nl is going to be switzerland look sector’s fantastic name brand.we offer the best quality vibratorstoy.com with the cheapest price.swiss replica watches triumphs are generally inspiring.

AlbaniaUSA